Verzenden en levertijd

Hieronder vind je de meest voorkomende vragen over verzenden en levertijd. Staat je vraag er niet bij? Dan kun je een mailtje sturen naar info@liefsvanmij.nl. Dan helpen we je graag verder.

De verzendkosten voor de kleinere producten zijn € 4,95. Je pakketje wordt dan verstuurd als een DHL brievenbuspakketje of als brievenbuspost. Afhankelijk van de waarde en grootte van het pakket. De verzendkosten voor de groter producten zijn 5,95 en worden verzonden met DHL. De DHL zendingen worden verzonden met een track en trace.

Je kunt je pakket op afspraak ophalen in Kamerik. Geef dit aan in het bestelproces door te kiezen voor ‘afhalen’. Wij nemen vervolgens contact met je op om een afspraak te maken. Het afhaaladres is: Van Teylingenweg 139 in Kamerik.

De levertijd voor de cadeauboxen is 1 tot 3 werkdagen afhankelijk van de drukte op het moment van bestellen. De levertijd voor de tassen is gemiddeld 8 werkdagen. Heb je het sneller nodig? Stuur dan een mailtje naar info@liefsvanmij.nl. Dan gaan wij kijken wat mogelijk is.

Woon je buiten Nederland en wil je een bestelling plaatsen en laten bezorgen? Neem dan contact op via info@liefsvanmij.nl