Over Liefs van mij

Annette, eigenaar Liefs van mij

Iedereen vraagt het zich wel eens af. Blijf ik doen wat ik al vele jaren doe of is nú het moment om iets anders te gaan doen. En voor mij is dit moment gekomen…

Na jaren als zelfstandig grafisch ontwerper te hebben gewerkt, wilde ik graag een nieuwe richting inslaan. Nieuwe dingen creëren en ontwerpen is mijn passie. Maar de hele dag achter de computer zitten, hoefde niet meer van mij. Ik wilde juist meer met mijn handen aan de slag.

Na lang nadenken, slapeloze nachten en brainstormen is ‘Liefs van mij’ ontstaan. Een perfecte mix van mijn opgedane kennis als grafisch ontwerper en een nieuwe uitdaging als leerbewerker. In mijn atelier in het pittoreske Kamerik worden alle producten van ‘Liefs van mij’ stuk voor stuk handgemaakt. Ik doe dat met heel veel liefde en plezier. Je herkent de producten aan het ‘Liefs van mij’ RVS label wat op elk product terugkomt. Mijn producten zijn ontzettend leuk om aan iemand cadeau te geven die je een warm hart toedraagt. Maar je kunt jezelf natuurlijk ook verwennen met een mooie tas of armband. Want ook jij verdient zo af en toe een leuk cadeautje!

Ik wens je heel veel shopplezier!

Liefs, Annette