Over Liefs van mij

Annette, eigenaar Liefs van mij

Hi! Ik ben Annette en eigenaar van Liefs van mij. Samen met mijn man en drie kinderen woon ik in het pittoreske Kamerik. Vijf dagen in de week ben ik degene die al jullie pakketten en cadeauboxen met liefde inpak en verstuur.

Ik krijg regelmatig de vraag hoe Liefs van mij is ontstaan. Na jaren als zelfstandig grafisch ontwerper te hebben gewerkt, wilde ik graag een nieuwe richting inslaan. Nieuwe dingen creƫren en ontwerpen is mijn passie. Daarom besloot ik dat het tijd was om het roer om te gooien. Super spannend natuurlijk!

Na lang nadenken, slapeloze nachten en brainstormen is ‘Liefs van mij’ ontstaan. Een perfecte mix van mijn opgedane kennis als grafisch ontwerper en een nieuwe uitdaging als leerbewerker en webshop eigenaar. In mijn atelier worden alle leren producten van ‘Liefs van mij’ stuk voor stuk handgemaakt. Ik doe dat met heel veel liefde en plezier.

Het is super hard werken, maar het mooie van mijn werk is dat ik de meest prachtige teksten en cadeauboxen voorbij zie komen. Voor verdrietige of blijde gebeurtenissen. Ik haal hier veel voldoening uit!

De cadeauboxen van Liefs van mij zijn ontzettend leuk om aan iemand cadeau te geven die je een warm hart toedraagt. Maar je kunt jezelf natuurlijk ook verwennen met een mooie tas of armband. Want ook jij verdient zo af en toe een leuk cadeautje!

Ik wens je heel veel shopplezier!

Liefs, Annette